4 de 6 dels xiquets de vila-seca

Tres castells i pilar d’aniversari

Recuperem el 4 de 6 per la Diada d'Aniversari del Bateig, registrant la primera actuació amb tres castells de la temporada

Per la Diada de l’Aniversari del Bateig vam recuperar el 4d6, registrant la primera diada amb tres castells d’aquesta temporada

Els Xiquets de Vila-seca seguim recuperant el ritme a pas ferm. Després de tres sortides consolidant el 3 de 6 i el 3 de 6 amb el pilar, aquest dissabte 4 de juny portàvem a plaça per primera vegada aquesta temporada el 4 de 6. Ho vam fer a la Diada d’Aniversari del Bateig a la plaça d’Estudi, on vam celebrar els 8 anys des de la refundació de la colla al costat de la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo.

Vam encetar la jornada amb aquest 4 de 6, i el van seguir el 3 de 6 i el 3 de 6 amb el pilar. Vam tancar l’actuació amb un pilar de 4 on vam estrenar alguns castellers. Els Xiquets vam demostrar així que les dificultats en els castells, se superen treballant de manera incansable a assaig.

Per la seva banda, els vallencs van portar a la plaça d’Estudi el 3 de 8 i el 4 de 8, acompanyats d’un castell de la gamma alta de 7, com el 5 de 7, a més d’un pilar de 5 i dos de 4. La Jove de Tarragona va descarregar també el 5 de 7, va optar pel 3 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla, i a l’hora dels pilars, va descarregar-ne un de 5 i tres de 4. Els del barri mariner van venir a Vila-seca a màxims i van estrenar les construccions de 7 pisos: 3 de 7 i 4 de 7, amanits amb un solvent 5 de 6.

Recuperats ara sí els 3 castells bàsics de 6, a Vila-seca la temporada continua i cal seguir treballant, amb la mirada curta a les actuacions del juny -seguim dissabte 11 a Tortosa- i amb les llums llargues al juliol, un mes replè de compromisos a casa. Som-hi colla, us esperem a assaig dimarts i divendres!