SOPAR DE GALA XDV 2021

Ahir va tenir lloc a Essentia- Fènix el Sopar de Gala dels Xiquets de Vila-seca que va comptar amb la presència dels padrins dels Xiquets de Tarragona i de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

La vetllada va reunir un nombrós públic de xiquets i xiquetes, familiars i simpatitzants que van gaudir d’aquesta, amb el sopar i l’entrega de premis, entre ells també els «xon» en pla humorístic. En ella també se’n va fer lliurament com a millor casteller i castellera a tot el pom de dalt format per tota la canalla, una part molt import de la nostra colla, que també van tenir el seu pastís.

La menció del pin d’or dels Xiquets de Vila-seca que es fa entrega també cada any, exceptuant el passat, que no es va poder celebrar l’esdeveniment per les restriccions de la pandèmia. Va ser atorgat enguany, a Josep Antoni Garcia «Ton», per la seva llarga trajectòria a la colla des dels inicis d’aquesta fa 30 anys, i com a Cap de Colla aquests últims anys abans de la pandèmia, porta’n els Xiquets de Vila-seca a unes diades d’èxits per totes les places. Va rebre l’ovació de tots els assistents, malgrat no poder recollir el premi per coincidir amb un altre event i li serà entregat en el transcurs d’aquests dies.

La vetllada va acabar amb el típic pastís de la colla, unes paraules del president de l’entitat Hèctor Soler encoratjant a aquesta i un discurs molt emotiu de la primera dona Cap de Colla dels Xiquets de Vila-seca, Míriam Salvadó.