INAUGURADA L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 30 ANYS DE XIQUETS DE VILA-SECA

El president de l’entitat dels Xiquets de Vila-seca Hector Soler acompanyat del president de la Societat Las Vegas Francesc Ballvé Tous i del director de la Cafeteria l’Oficina Carlos, han donat per inaugurada l’exposició “Amb tu tocarem el cel! 30 Anys de Xiquets de Vila-seca”.

Una exposició amb un recull d’imatges de bons aficionats fotògrafs com Xavi Barrullas, Jordi Pintado, Pili Murcia, Rosa March, Blanca de la Sotilla, Josep Maria Salado, Silvia Amador, Bego García , Francesc Benaiges Oriol i altres bons fotògrafs que ens han deixat de la talla de Josep Victor Xandri Vilaró o Albert Iturra, peró no pas les seves fantàstiques imatges.

Podreu veure des de la participació a la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 , a la inauguració de Port Aventura, al Concurs de Castells a la Tarraco Arena i Torredembarra, les sortides a Andorra, Vitòria, com les actuacions a les nostres dues places castelleres. Des de el primers castells que feien els Xiquets de Valls per la Festa Major a inicis del 1880 fins al primer de Festa Major al 1991, passant per la gamma de 7 omplint la majoria de places castelleres d’arreu.

Infinitat de fotografies de la que en podreu gaudir aquestes festes nadalenques, fins ben passada la nostra Festa Major, a la mateixa Societat Las Vegas on tenim ubicada l’Oficina. Salut i castells ! 🥂