Festes del barri Miramar

Avui diumenge 8 de Juliol hem anat a fer la diada castellera al barri Miramar Les Illes de Vila-seca. Aquesta diada era per mi especial doncs aquest barri és el que m’ha vist créixer des que vaig arribar als catorze anys provinent de Cambrils, municipi on em vaig apropar per primera vegada a una colla castellera. A més, és la primera diada a la que ve ma germana, que va venir de visita amb el seu xicot des de la Barceloneta!

Aquesta diada era per mi especial doncs aquest barri és el que m’ha vist créixer des que vaig arribar als catorze anys provinent de Cambrils, municipi on em vaig apropar per primera vegada a una colla castellera

Jose Manuel Saez “Bola”

Vaig quedar abans amb la meva amiga Claudia i vam anar junts a la trobada amb la nostra colla abans de entrar a la plaça, que era al restaurant Can Robles. Allà he vist que hi havia antics membres que estaven tornant a venir a les diades i aquest detall m’ha alegrat doncs per molts que siguem és molt important que vinguin tots els que puguin.

Ben animat vam començar a enfaixar-nos i, una vegada preparats, vam fer l’entrada a la plaça Miquel Martí i Pol on ens esperaven els Castellers de Castelldefels i els Torraires de Montblanc.

A l’actuació vam fer el 3d6, el 3d6a i el 4d6. A més, volem destacar l’estrena de l’Alejandro com a enxaneta!

Aquesta vegada em vam posar de baix al pilar de 4 que vam fer per tancar la diada. Només vaig notar com em pujava l’Àxel, que es va col·locar perfectament fent molt més fàcil la meva feina, així que quan van pujar els demés, per la meva sorpresa, ni me’n vaig assabentar. Després dels pilars la canalla va ballar amb els mocadors, posant fi a la diada castellera.

Acabada la diada vam anar al bar Los Gallegos on hi havia tanta gent de les tres colles que s’havia de fer cua a la porta per poder arribar a la barra. Allà vam prendre un refrigeri acompanyat de unes bones tapes de braves i pintxos mentre anàvem fent broma i intercanviant impressions fins ben tard, moment en el que un grapat van decidir anar-se’n i d’altres vam quedar-nos a sopar a la plaça mentre veiem l’últim espectacle programat per les festes.

Resumint, va ser una bona diada, on jo personalment m’ho vaig passar de conya! Amunt Xiquets!

Crònica per Jose Manuel Saez “Bola”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *