Festa major de Vinyols i els Arcs

El dissabte 16 de juny eren festes a Vinyols i els Arcs i un dels actes era l’actuació castellera. Els Xiquets vam acompanyar als Xiquets de Cambrils i als Brivalls de Cornudella a plaça. Cap a les set de la tarda, aprofitant la fresca, i un cop enfaixats i tots preparats vam començar.

Arribava el nostre torn. Tothom preparats per carregar el nostre 3d6 que va quedar en intent desmuntat per falta de confiança de la canalla…

Antonio Morillo

Arrancaven bé, Brivalls i cambrilencs carregant un 3d6 i un 2d6. Arribava el nostre torn. Tothom preparats per carregar el nostre 3d6 que va quedar en intent desmuntat per falta de confiança de la canalla, però un cop a baix, i després de l’arenga que els van fer al nanos, vam tornar a muntar-lo i aquest cop sí que l’enxaneta va fer l’aleta! I els va servir per agafar confiança, ja que la resta dels castells van anar pujant ben ferms! A partir d’aquí vam descarregar el 3d6 amb agulla i el nostre primer 2d6 de l’any.

Arribava el final de la diada. Abans dels pilars Cambrils va carregar i descarregar un pilar de 4 aixecat per sota i Brivalls es va atrevir a muntar un pilar de 5. Ara sí, arribava el final amb les tres colles muntant els pilars de 4 i acabant, com sempre, fent ballar a la canalla.

Ara ens toca aprofitar aquesta confiança i tornar a tocar el cel amb les mans! Amunt Xiquets!!

Crònica per Antonio Morillo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *