Diada St. Pere i St. Pau

Dissabte 30 de Juny per la tarda a tocar de la Plaça de la Sardana de Sant Pere i Sant Pau, i en mig de les festes del barri, amb els nostres padrins, la colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, i amb el Xicots de Vilafranca vàrem fer una bona diada.

Com a diada ha estat al nivell que estem ara mateix, un nivell baix per la colla, però vàrem complir la nostra part amb un 3d6, 3d6a i 4d6

Txolis Margalef

Que el temps ha volgut que fos l’última de la tècnica que ha guiat durant l’últim any, i que des d’aquestes línies s’agraeix el bon fer i la dedicació. Gràcies de tot cor!.

Com a diada ha estat al nivell que estem ara mateix, un nivell baix per la colla, però vàrem complir la nostra part amb un 3d63d6a i un 4d6.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau per la seva part va descarregar un 3d8, un 4d8 que feia història en aquesta plaça, ja que encara no ho havien aconseguit descarregar aquí, tot i que el van carregar el 1995. Van seguir amb un 5d7. I van ficar la cirereta del carro gros fent un pilar de cinc a l’antiga, és a dir, amb el segon sense agafar les cames del terç amb les mans. Impressionant! Digne de veure!

Per una altra part l’altra colla convidada els Xicots de Vilafranca van fer el 2d7, continuant amb un 4d7a, i un 3d7, sense portar a plaça cap vuit en aquesta diada.

Per acabar la diada vam fer tots a l’hora 3pd4 de SP I SP, 1pd4 els de Vila-seca i 3pd4 els de Vilafranca. Acabada aquesta entre música de gralles, vàrem ser convidats a celebrar les festes del barri tots plegats.

Crònica per Txolis Margalef

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *