Diada de Primavera

El sol i la calor del diumenge al migdia no van deixar a casa els Xiquets de Vila-seca. Ahir vam actuar a la plaça Martí Royo d’Altafulla en motiu de la diada de Primavera. Ho vam fer acompanyats de la colla amfitriona, Castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre. De manera molt especial, vam compartir actuació amb la Colla Castellera de Madrid, que aquest cap de setmana va venir a visitar la zona tradicional del món casteller.nudella a plaça. Cap a les set de la tarda, aprofitant la fresca, i un cop enfaixats i tots preparats vam començar.

En primera ronda, els de Vila-seca vam descarregar un fantàstic 3d6. A continuació, vam descarregar un 3d6a precedit d’un intent desmuntat.

Elisenda Rovira

La jornada va començar amb un emotiu toc de castells dels Castellers d’Altafulla en homenatge a Jaume Cañellas, casteller dels Nois de la Torre.

En primera ronda, els de Vila-seca vam descarregar un fantàstic 3d6. A continuació, vam descarregar un 3d6a precedit d’un intent desmuntat. Malauradament, no vam poder participar de la tercera ronda a causa de la lesió d’un membre de la colla. No obstant, acabàvem la diada amb la satisfacció de la feina ben feta i amb molta força per seguir encarant els assajos de la setmana i continuar afrontant nous reptes amb la camisa blau cel.

Per la seva banda, els Nois de la Torre van portar a plaça el plat fort de la diada amb un 3d7 i un 4d7, acompanyat d’un 4d6a. Els de la camisa lila, van portar a la seva plaça un 4d6, un 2d6 i un 4d6a. La colla de Madrid, que venia amb molta força des de la capital, va assolir la millor diada de la seva història descarregant el 3d6, el 3d6a i el 2d6 sense cap dificultat.

L’actuació va concloure amb 7 pd4 de comiat i una foto de família que il·lustraven la companyonia i el bon ambient de la diada amb els colors de les quatre camises. Tal com cridava el cap de colla madrileny mentre coronaven un dels castells, vam “gaudir del moment”!

Crònica per Elisenda Rovira

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *