Diada de la tardor

Diumenge vuit d’octubre. Nou del matí. Gairebé una seixantena de cares adormides ens reunim puntuals davant de l’Escola Miramar. Agafem el bus direcció Castelldefels en motiu de la Diada de la tardor del municipi, on actuarem juntament amb la colla local dels Castellers de Castelldefels i els Castellers d’Andorra

Xiquets de Vilaseca obrim ronda amb un primer intent desmuntat de 3d6a, castell que es mostra sòlid, tot i que no s’arriba a carregar degut a una manca de confiança per part del pom

Anna López

Tot i el llarg desplaçament, l’autobús va ple, i l’afluència de gent és directament proporcional al positivisme que es palpa en l’ambient. És una de les darreres actuacions fora de casa de la temporada.

Després d’una hora a la carretera arribem a la població del Baix Llobregat i ens dirigim a la Plaça del Castell, amb energia i ganes de fer una bona diada avui que el temps ens acompanya. Una multitud de camises blau cel, groc i bordeus esperen impacients iniciar primera ronda.

Xiquets de Vilaseca obrim ronda amb un primer intent desmuntat de 3d6a, castell que es mostra sòlid, tot i que no s’arriba a carregar degut a una manca de confiança per part del pom. A la ronda posterior es genera un canvi en l’estructura del pom, amb un resultat favorable ja que aconseguim descarregar el castell sense incidències.

Posteriorment apostem per un 4d6a amb alguna modificació en l’estructura de tronc i pom. El castell es mostra un xic obert des de bon inici, però s’aconsegueix descarregar sense problemes tot i la dificultat afegida del pilar. Per últim es realitza un p4, ja que estem renovant l’estructura del p5, la nostra cirereta del pastís.

Per la seva banda els Castellers de Castelldefels opten per un 3d7, 4d7 i 5d6, i ho arrodoneixen amb quatre p4. Castellers d’Andorra aposten per un 2d6, 3d6 i 3d6a, rematant-ho amb dos p4.

Donem pas al final de l’actuació amb bon gust de boca tot remuntant els ànims de les darreres setmanes. Tornem cap a casa contents, i amb la panxa plena, després d’haver estat convidats a un pica – pica al local de Castellers de Castelldefels.

Som-hi Xiquets, ens queda poc menys d’un mes d’assajos i encara som a temps d’assolir els objectius marcats. Amb il·lusió!

Amunt blaucels!

Crònica per Anna López

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *