Diada de la Farinera

El passat dissabte 7 d’abril iniciàvem la nostra temporada 2018 a Reus, una diada que especialment a mi em feia il·lusió, ja que és la ciutat que m’ha vist créixer.

Nosaltres vàrem tornar a fer un intent desmuntat del 3d6 amb el mateix problema que abans.

Mar Manuel Juanpere

La previsió del temps donava pluja i teníem la incertesa de si la podríem fer a la plaça o al local dels Xiquets de Reus. Tot i la forta ventada que va fer al mati, quan ens vàrem concentrar a les 17:30 a la plaça, el temps es va posar del nostre costat, ni plovia ni feia vent, es va quedar una tarda ideal per poder fer castells.

Quan van ser les 18:00 vàrem començar a sentir les gralles dels Xiquets de Reus que s’anaven apropant a la plaça que fins llavors estava vestida de blau cel i que en poc temps es va omplir amb el color avellana.

La plaça de la Farinera, tot i ser una plaça petita, té el seu encant, ja que es troba molt a prop de l’ajuntament, en ple casc antic on la gent sol anar a passejar.

Així doncs, van començar la diada els Xiquets de Reus, descarregant un 5d7 amb una estructura molt bonica. Per altra banda, nosaltres la vam iniciar amb un intent desmuntat de 3d6 amb dificultats amb el pom per manca de confiança de la canalla en les cares noves.

En segona ronda els amfitrions van descarregar un 4d7a i nosaltres vàrem tornar a fer un intent desmuntat del 3d6 amb el mateix problema que abans.

En tercera ronda van descarregar un 3d7a que ens va fer patir una mica que es mantingués el pilar, però el van treballar de valent fins al final. Nosaltres vàrem optar per un 3d6a, el qual també va quedar en intent desmuntat per manca de canalla a la diada.

Xiquets de Reus van acabar descarregant un 4d7, i ja van passar a la ronda de pilars on van fer un vano de 5 i nosaltres després un pilar de 4.

En acabar, uns quants vam aprofitar per visitar el local dels Xiquets de Reus, on vam poder gaudir de les avantatges que té tenir un local propi on poder fer uns bons assajos.

Aprofitant que a Reus feien el “Ganxet Pintxo” no vam marxar sense abans fer la tapa “Pit i amunt” del restaurant 3DENOU que tenen al local.

Encara tenim tota la temporada per davant, un any amb molt bones diades, on cal que ens ho treballem força per assolir els objectius desitjats, però amb ganes i il·lusió ho farem possible. Ens veiem a l’assaig!!!

Amunt Xiquets!!! #XVS #Blaucelsom

Crònica per Mar Manuel Juanpere

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *