Cap de setmana de doblet

Aquest cap de setmana va ser el primer amb diada doble per a la colla, dissabte a Vallmoll i diumenge a la Bisbal del Penedès.

Després de tres anys sense tornar a Vallmoll aquest dissabte hi vam tornar i vam compartir plaça amb els Castellers d’Altafulla i la Colla Vella del Xiquets de Valls.

Angel Gomez

Després de tres anys sense tornar a Vallmoll aquest dissabte hi vam tornar i vam compartir plaça amb els Castellers d’Altafulla i la Colla Vella del Xiquets de Valls. Vam iniciar l’actuació amb un castell ben consolidat, el 2d6, encara que no ens hem de confiar, ja que aquest es pot complicar i s’ha de continuar treballant. Seguidament vam afegir un altre 3d7 a la llista de castells de 7 d’aquesta temporada. A última ronda vam fer un 3d6a, i per acabar un pd5 i 2pd4 simultanis. En finalitzar la jornada es va fer entrega de dos camises a les nostres companyes de música Noelia i Eva.

Diumenge vam anar a la Bisbal del Penedès i vam actuar a la seva emblemàtica plaça on ens van acompanyar els Xiquets de Cambrils i els Bous de la Bisbal. Vam obrir la diada amb un 3d6a el qual es va realitzar amb certs canvis en la seva estructura habitual. A segona ronda vam fer l’habitual 2d6 sense incidències i finalment vam acabar amb 3d6 on una membre de la canalla es va estrenar al pis de terços. A la ronda de pilars vam fer el ja molt conegut pd5 i 2pd4.

Després d’aquest cap de setmana intensiu pels Xiquets de Vila-seca, s’inicien dos setmanes de vacances. Aprofiteu aquest temps per descansar, gaudir de l’estiu i agafar forces de cara al segon tram de la temporada. Ens veiem a l’assaig!!

Crònica per Angel Gomez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *